Salvador Pla: Seguim descobrint el món.

  És una obvietat proclamar que estem en un moment de canvis profunds i molt notables a nivell polític, econòmic i social.

  Des de que el setembre de 2008 va fer fallida el banc nord-americà Lehman Brothers, s’han succeït una sèrie d’esdeveniments que estan afectant a tots i cadascun dels aspectes de la nostre societat. Assistim a una greu crisis econòmica i financera amb nefastes conseqüències. Hi ha qui parla d’un col·lapse del sistema econòmic, comercial i financer. S’estan qüestionant aspectes bàsics de la nostre societat i que semblaven sòlids, com per l’exemple l’estat del benestar, el sistema electoral o la relació Catalunya -Espanya.

Tanmateix, tot el que s’ha esmentat anteriorment, conviu amb la consolidació de la societat del coneixement i la informació, on les noves tecnologies ens permeten obtenir gran quantitat d’informació, però es fa difícil de digerir per la seva gran quantitat.

Tot plegat, provoca, per una banda, la necessitat de destriar i trobar opinions argumentades, coherents i interessants. I també crear un punt de trobada per debatre, reflexionar i analitzar tota aquesta realitat. Que tot el que suggereix les visions de persones amb suficients experiències i coneixements, es comparteixi. Que ens trobem, doncs, per dir-nos les nostres preocupacions i punts de vista. En resum, de descobrir el món.

Seguiré amb les entrevistes, però també pot ser enriquidor obrir el projecte altres vies de descobrir el món.

Salvador Pla.

Anuncis

2 thoughts on “Salvador Pla: Seguim descobrint el món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s